Mennyi alkoholtól rúghatok be?
Figyelt kérdés
Szóval én még életemben nem ittam alkoholt és arra lennék kíváncsi, hogy elsőre mennyitől rúghatok be?Tudom, hogy ez sok mindentől függ, de személyes tapasztalatokat is elfogadnék :)2014. máj. 23. 18:54
1/6 anonim válasza:
Valaki egy sörtől is be tud rúgni, valaki egy fél üveg pálinkától sem.
2/6 anonim válasza:
Ez tényleg nagyon sok dologtól függ,de a legfontosabb tétel hogy mikor ettél,illetve hogy eszel-e hozzá (?) !!
Pl full éhgyomorra 1-2 felest benyomsz és ha kimész a hideg pincéből a meleg levegőre,....és kész ,kidőlsz,szó szerint elvágódsz.
Máskor meg ha vendégségben,szépen el-eszegetsz főt zsíros kaját,és lassan iszogatsz,akkor szinte be sem rúgsz,hiába van már 5-6 feles benned,csak jó kedved lesz.
Szóval igen szubjektív a kérdés
3/6 anonim válasza:
Nemed, súlyod, korod? Ezek nélkül még csak körülbelűlre sem lehet semmit mondani.
4/6 anonim válasza:
3sörtől be lehet de ne aludj amíg ki nem józanodsz mert ha igen az fejfájással jár utána.
ezt tapasztaltam azóta de se kívánom a sört se az alkoholt.
5/6 A kérdező kommentje:
Ha lehet semmilyen adatot nem adok meg magamról, de köszönöm a kérdéseket főleg az utolsóét sokat segített^^
2014. máj. 24. 19:45
6/6 anonim válasza:
Ahogy érzed... bár abból aztán sok bajod nem történhet, ha megadod a súlyod, nemed, korod... ugyanúgy egy ismeretlen maradsz számunkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!