Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik bor fajtakat szeretitek?

Melyik bor fajtakat szeretitek?

Figyelt kérdés
mien a zamata,honnan szarmazik,mit eszel hozza..?
2009. dec. 28. 19:56
 1/7 anonim válasza:
Én a tokaji édes és félédes furmintot szeretem. Apámnak időnként hoznak, az nem bolti pacsuli, hanem igazi, pincéből. Nem borozok rendszeresen, úgyhogy nincs hozzá jellemző étel, amit enni szoktam.
2009. dec. 28. 20:13
 2/7 anonim ***** válasza:
semelyiket nem bírom meginni, apukám borász volt:)
2009. dec. 28. 20:24
 3/7 anonim válasza:
Nyakas pincészet: budai irsai olivér kóstoljátok meg nekem ez a kedvencem kicsit pezseg és ezt szeretem benne
2009. dec. 29. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Csak partykon meg kocsmában szoktam boroskólázni. Otthon, vagy pincészetben nem szoktam inni. (boroskóla 4:1-es, hogy ne rontsa el annyira)

Életemben egyszer ittam házi jégbort (Tokaj). Olyan finomat azóta sem kóstoltam.

2009. dec. 30. 10:50
 5/7 anonim ***** válasza:

St. Andrea pincészet; Napbor

Illetve a villányi borokat:)

2010. jan. 7. 21:06
 6/7 anonim válasza:
A horvátországi Prosec bort imádom...milliószor édesebb és zamatosabb mint atokaji...ráadásul vörös :-):D
2010. márc. 17. 19:12
 7/7 anonim válasza:
az üvegeset
2010. máj. 18. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!