Milyen ízűnek mondanátok a vodkát?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 26. 14:26
3/5 anonim válasza:
A Royal Vodkának pl szappan íze van.
4/5 anonim válasza:
Hát egy minőségi vodkán semmilyen ízt nem lehet érezni a szeszízen kívül, az olcsóbbaknak meg általában van valami jellegzetes mellékízük, de mindegyiknek más. Pl: Royalnak tényleg szappanra hasonlít. Egyszer vettem a lidlből olyan vodkát amiből a 7 deci 1400Ft volt, na annak technokol rapid íze volt, meg 2 decit ittam sokkal jobban beütött mint egy sima vodka és mikor kezdtem józanodni úgy fájt a fejem mint még soha.
5/5 anonim válasza:
Csatlakozom, a minőségi vodkának az alkohol ízén kívül semmilyen jellegzetes íze nincsen (épp ez a jó benne), az olcsóbb pancsolmányoknak pl. royal, kalinka és a még vodkának sem nevezhető tajga meg társai technokol, szappan, körömlakklemosó, és egyéb kellemes utóízei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!