Malyik a legerosebb alkohol?
Figyelt kérdés
Gondolok itt az ilyesmikre mint az absinth meg ezek.2014. ápr. 23. 13:03
1/10 A kérdező kommentje:
Hopsz elirtam egy kicsit a cimet,bocsi all "melyiket" akartam irni./
2014. ápr. 23. 13:05
2/10 anonim válasza:
Az abszint nem "erős", hanem a enne levő növényi kivonat miatt mérgező (idegkárosodást okoz).
3/10 anonim válasza:
ezek között válogathatsz.
5/10 A kérdező kommentje:
Koszi mindenki zoldet kapott :)
2014. ápr. 23. 13:56
7/10 Phoney válasza:
8/10 anonim válasza:
Mindig van itthon Stroh80, ami nevéhez híven 80%-os, rum és ízes, illatos. Az abszint, ami nem az az abszint, amivel régen betegre itták magukat az emberek, változó erősségű, nekem volt már 80 és 85%-os is. Kicsit nehéz meginni, de megfelelő élethelyzetben még nekem is megy, viszont a Stroh már problémás, egy korty is esélytelen. Nem is arra tartom, édességekbe jó.
9/10 anonim válasza:
Hát Romániában árulnak egyes szupermarketekben tiszta etil alkoholt ami 96%-os annál erősebbet nem igazán találsz, de az persze nem számít piának. Piák közül az Everclear 190 a legerősebb, az 95%-os és az Egyesült államok néhány államában be is tiltották. A legerősebb Abszint 89.9%-os, emellett van még jó pár abszint, illetve rum, pálinka aminek jelentős 60-80% az alkoholtartalma de a legerősebb a tiszta szeszt leszámítva az Everclear 190.
10/10 anonim válasza:
Az abszintot vogyasztás előtt abszintos pohárban szokták/illene vízzel higítani, azért ilyen erős, hogy higítva is tömény maradjon.
Amúgy Bacardiból is láttam már 80%-ost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!