Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyi gin megivása okoz már...

Mennyi gin megivása okoz már komolyabb károsodást?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 21. 21:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%
Amit leírtam, orvosi adat, nem légből kapott. 2,5 ezreléktől számítják súlyosnak, s a halál, mint lehetőség. Küszöbérték. Igen, van, aki életben marad 3 körül is. De nem 12 vagy 24 ezreléknél.
2014. ápr. 22. 12:14
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Igen az tény hogy 3 liter az nagy hülyeség, és jobb is ha azt mondod neki hogy a 2.5 ezrelék már halálos lehet, meg hogy 3.5-4 deci már halálos adag, mert így nem iszik annyit, de attól még nem jellemző hogy valaki 2.5 ezrelékbe belehal, a kóma 3.5-4 ezreléknél szokott bekövetkezni, és a halál pedig a kóma beállta után pár órával, vagy 5 ezrelék esetén akár azonnal, 2.5 az már elég kemény alkoholmérgezés, de nem halálos az esetek igen jelentős részében. Persze tavaly volt a híradóba hogy egy egyetemista megfulladt a saját hányásába mert hanyatt feküdt és visszafojt a torkába a hányás de ha nem hanyatt fekszik 2.5 ezrelék körül még nem hal meg, én is volt, hogy kb. 4 óra alatt megittam 7 deci töményet 3 deci bort és egy doboz sört, és a kalkulátor szerint 2.7-es véralkoholszintem volt, miután megittam kb. 5 órát feküdtem a fűben és magam mellé okádtam olyan részeg voltam, na meg utána retek másnapos voltam, és 3 napig még volt egy kis baj a gyomrommal meg a májammal de ez volt tavaly augusztusban azóta semmi bajom, szóval igaz hogy a 2.5 már durva alkohol mérgezés, és végül is azt már komolyabb károsodásnak lehet nevezni, a máj és gyomor kikészülése miatt, de meghalni ekkora véralkoholszinttől szerintem 1000-ből 1 ember fog.
2014. ápr. 22. 14:29
 13/15 anonim ***** válasza:
35%
Igen de az is halalos lehet statisztikailag ha vizet iszol. 2.5 ezreleket monden buliban megutok. Ha valaki egeszsees abba nem hal bele. 1 liter gin meg nem biztos h megoli. A kerde az volt mennyi kell hozza. Mit is irtal? 3-4 deci? Ne nevettes mar. Az 3-4 dupla vodka. Az semmi, ha nem egy kislanyrol van szo, akkor meg csak hanyni sem fog ennyitol. En olyan 7-8 deci utan szoktam rosszul lenni. De ha egesz napra elnyujtom, 1.5 liter vodka volt a legtobb amit megittam. Reggeltol estig. A kerdes persze nem erre vonatkozott, de 3 decitol semmi baja nem lesz senkinek a szedulesen es esetleg ha gyenge a gyomra a hanyason kivul.
2014. ápr. 22. 16:06
 14/15 anonim ***** válasza:
67%

3 dl től már jó kedvem van...egy üveg(0,7l) egy átlagos ,ivó, átlagos testalkatú, normál evés után, normál pszihés állapotban lévő embert közel ilyen helyzetbe hoz

8! amúgy a 2,5% messze nem halál, valaki a 4,5 -5 is kibír, persze vki már 3tól is megmurdelhet

2014. ápr. 22. 19:13
 15/15 anonim ***** válasza:
35%
14es vo, persze az ilyen helyzetbe hoz, arra gondoltam h rendesen bebaszik
2014. ápr. 22. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!