Absolut Vodka vs Piros Abszint? Szerintetek?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 18. 14:01
1/4 anonim válasza:
"Piros Abszint" alatt gondolom valami ízesített, színezett vodkát értesz, míg az Absolut egy erős középkategóriát azért képvisel.
2/4 anonim válasza:
Mi a kerdes? Az absolut egy minosegi vodka. A piros abszint egy alacsony minosegu abszint keszitmeny.
3/4 Phoney válasza:
A piros abszint nagyon jó, csak amire te gondolsz, az nem abszint. Az itthon kapható két „piros abszintból” az egyik egy minden módon ihatatlan perverz borzalom (70%), a másik egy 80%-os eperaromás ánizslikőr. Az utóbbi hígítva iható lenne, csak épp egyszerre drágább és rosszabb az Absolutnál.
4/4 anonim válasza:
Igen az a 70%-os nekem is ismerős 2 éve megittam belőle 3 decit fél óra alatt, utána kb. 4-5 órán keresztül a világomat nem tudtam. És abból a fajtából a zöld is tök ugyanolyan nincs is ízük csak annyit érzel hogy szétmarja a torkodat, az igazi abszintok sokkal drágábbak, azokból egy liter belekerül több mint 20 ezer forintba is. Az Absolut egy elég jó minőségű vodka, sokkal ihatóbb mint a sokkal olcsóbb Royal vagy Kalinka, szóval szerintem sokkal inkább az éri meg mint a "piros abszint"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!