Egy sörtől be lehet rúgni?
Figyelt kérdés
Fogadtunk pár barátommal hogy mivel még sose tudtak leitatni..mivel mindig keveset iszok.De persze nem vagyok hozzászokva és azt mondták 2 sörrel le tudnak itatni.
A kérdés az hogyha szívószállal iszom sikerül nekik?
Egyáltalán nem vagyok hozzászokva ha nagyobb bulin hármat megiszok már elég jó hangulatba vagyok de többet még sose ittam. 19F
2014. ápr. 17. 17:07
11/14 A kérdező kommentje:
A lényeg gyerekek hogy teljesen józan maradtam..és hányni is csak a sör ízétől akartam mivel szívószállal kicsit jobban lehet érezni :D
2014. ápr. 18. 08:24
12/14 anonim válasza:
Rohadt hulye vagy xddd A barna sorben altalaban kebesebb 1-1,5%-al az alkohol mint a vilagosban, errol ennyit.
13/14 anonim válasza:
Neked meg feltünt, hogy több mint 4 éves a kérdés?
14/14 anonim válasza:
Igen, csak most tévedtem ide, és amíg a kérdés létezik addig a rajta lévő válaszok félre informálhatják az embereket akár ma akár 4 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!