Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A vodkát mivel szokták vegyíteni?

A vodkát mivel szokták vegyíteni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 20:34
 1/9 anonim válasza:
kóla, sprite, narancs
2009. dec. 20. 20:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Paradicsomlé (Bloody Mary).
2009. dec. 20. 20:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Martini. Energiaital.
2009. dec. 20. 20:54
 4/9 anonim válasza:

Sok mindennel, ki hogy szereti.

Én nem kedvelem, mert olyan mint az orvosi -tiszta -alkohol.

2009. dec. 20. 20:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Én csak narancslével szeretem
2009. dec. 20. 21:58
 6/9 anonim ***** válasza:

A mézes vodka a legfinomabb. (mondjuk nagyon-nagyon sokat kóstoltam már: fekete-ribizliset, répásat, céklásat; a zöldségesek borzalmasak) Mézeshez egy fél liter vodkához kell kb 1 dl mézet felmelegíteni és belekeverni.

(orosz rokonok mellett a vodka kötelező xD)

2009. dec. 21. 09:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia 9:32-es, itt az egyik kérdező mindent megadna, ha megtudná, hol lehet kapni valami silver vodkát, aminel az alján ezüst flitterek úszkálnak. hátha az orosz rokonaid meg tudják mondani.segítsünk neki, ha lehet

köszi:-e-

2009. dec. 21. 11:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia 11:53-as. Hú hát azt tudom, hogy kint Oroszországban van, de az messze van, de Ukrajnában is láttunk Ungváron. Azt hiszem finlandia volt és limitált széria. Volt ezüst és arany darabos is. Ára is borsos volt. Azt tudom ajánlani, hogy orosz különlegességeket áruló boltban nézzen körül a kérdező. Ugyanis az oroszok mindent "honosítanak",hátha ezt is. Budapesten tuti van ilyen bolt,máshol nem tudok róla.
2009. dec. 21. 12:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Köszi a gyors választ, már továbbítom is az asszonykának,hátha még sikerül neki a karácsonyi meglepi.

üdv:-eri-

2009. dec. 21. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!