Mi legyen a következő rum?
Figyelt kérdés
Elkezdtem komolyabban foglalkozni a rumokkal, lassan túl vagyok 7 dl 12 éves Flor de Canán, és kostóltam már 12 éves Dictadort is. Szerintetek mi legyen a következő lépcső fok?2014. ápr. 10. 17:30
1/5 Phoney válasza:
El Dorado 12. A Flor de Cana 7 és 12 után vettem pár olyan rumot, ami egyáltalán nem ízlett, azóta az El Dorado volt az első, ami felért velük, sőt, talán még jobb is (mondjuk drágább egy kicsivel).
2/5 A kérdező kommentje:
Én is néztem az El Doradót.
Még az Appleton 12 évesét néztem és a Cubaney 15 évesét. Ezeknél nem lenne érdemes idősebbet venni?
2014. ápr. 15. 16:16
3/5 anonim válasza:
Én a Cukrászt ajánlom.Szerintem ami még jó, az a Vitorlás és a Kormányos.Ha nincs pénzed ezekre az italkülönlegességekre,akkor az ízletes kannásborokat ajánlom figyelmedbe.
4/5 Phoney válasza:
Ha más párlatokból ismersz 15 meg 20 éveseket, akkor nem feltétlenül hülyeség továbbmenni, de ellenkező esetben nem tartom jó ötletnek egy üveg 12 éves rum után, mert az érlelt szesz tanult ízlés. (Meg persze aranyszabály ugyanaz, mint a whiskynél, hogy nem mindegyikből a legidősebb a legjobb.)
Állítólag sokszor rumoknak is nagyon jót tesz a még hosszabb érlelés, az El Dorado elvileg a 15 éves változatra van kihegyezve. Abból meg a 18-asból is van egy minipalackom, csak még nem jutottam oda, hogy megkóstoljam...
5/5 A kérdező kommentje:
Phoney köszönöm a segítséget.
2014. ápr. 15. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!