Szerintetek melyik a jobb a Pilsner Urquell vagy a Kozel?
"hétköznap mikor csak úgy kedvtelésből"
Még sosem láttam szebb megfogalmazását az alkoholizmusnak.
Látom gondban vagy a fogalmakkal... alkoholizmus tudod mi? Mikor valaki nem bír meglenni anélkül, hogy ne igya le magát..., azzal, hogy azt írtam hétköznap, nem egyenlő azzal, hogy hetente 5-nap fixen sör-sör-sör...
De ha nehéz a felfogás elmondhatom: Jó idő van, valaki fizikai munkát végzek kinn, esetleg utána jól esik egy sör, akkor jó a Kozel, mert olcsóbb, aztán van, hogy egy üveggel hetekig ott van a hűtőben, mert épp nem fogy el, viszont ha jön hozzám hétvégén haver, vagy épp csak grillezünk, stb. akkor oda elmegy a drágább Pilsner is...
Így megfogalmazva már érthető a dolog?
Kozel cerny a legfinomabb, leírhatatlan az íze!
A Pilsner is ízlett,de semmi pluszt nem váltott ki bennem. Viszont mikor a cernyt megkóstoltam ahh...ízorgia :))
Eredetit ittam mindkettőből, itthonit még nem (kozelnek pedig azt hiszem a barna sörét nem is forgalmazzák Mo-on )
Még a Gambrinus se rossz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!