Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Kalinka, vagy Szent Hubertusz...

Kalinka, vagy Szent Hubertusz melyiket ajánljátok hétvégére?

Figyelt kérdés
A Kalinkától mindig fáj a fejem, mert elvileg kivonja a folyadékot a szervezetből. Szent Hubertuszt azt még nem nagyon ittam.
2014. ápr. 1. 14:21
 1/4 anonim válasza:
50%
Minden alkohol kivonja a vizet a szervezetbol, ez a sajatos tulajdonsaguk. A legjobb egetett szeszesitalok a gyumolcsbol adalekanyagok nelkul keszitettek. Szilva, barack stb.: kisebb esely fejfajasra es egyeb masnapos utohatasokra.
2014. ápr. 1. 15:02
 2/4 anonim ***** válasza:
A Hubertusz kesernyés, kissé fűszeres likőrféle. Szerintem Nagyon finom, persze én nőből vagyok :)Likőr, de azért van ereje.
2014. ápr. 1. 18:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Minden pia kivonja a folyadékot a szervezetből. Ez a két pia nálunk is elég gyakori vendég a bulikon. Nem túl drágák és szerintem ahhoz képest elég jók. A Kalinka kicsit olcsóbb és kicsit nagyobb az alkoholtartalma, tehát jobb az ár/teljesítmény aránya. Viszont a Hubertus sokkal finomabb. Kalinka nem rossz de pl.: Finlandia sokkal jobb, ha nem szereted a vodka ízét, akkor javaslom bekeverni valami rostos gyümölcslével, vagy én fantával szoktam néha 1:4 arányban jó és még aránylag ütős is. A Hubertus az magában is teljesen iható, a 2 tömény egyike aminek az ízét is szeretem. Eddig akiket kérdeztem hogy mi a véleményük a Hubiról mindenki vagy nagyon szerette, vagy utálta, de akik azt mondták, hogy utálják azok megosztották velem, hogy csak azért utálják mert volt részük olyan buliban ahol rohadt sokat bevedeltek belőle, mert finom és szörnyen berúgtak, tehát csak ezért utálják :D Ha töményen akarod inni javaslom a Hubertust ha meg keverve akkor meg jobb a Kalinka.
2014. ápr. 1. 18:07
 4/4 A kérdező kommentje:

haha:D

Köszi szépen emberek:)

2014. ápr. 1. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!