Ki szokott borozni?

Figyelt kérdés
Ha isztok milyet, mennyit, mikor? Életetek legjobb bora? Legrosszabbja? :)

2014. márc. 29. 14:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Hetente egyszer Tokaji félédes sárgamuskotályt egy pohárral :) Életem legjobb bora egy ballagásomra tartogatott Tokaji aszú volt, a legrosszabb egy kannás házibuliban :))
2014. márc. 29. 14:53
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
Heti egyszer vagy ketszer berugok. Sor bor. Mikor milyet. A legjobbat egy borkostolason ittam 5000 korul volt akkor a 0,5os uveg.
2014. márc. 29. 15:15
 3/10 anonim ***** válasza:
55%

néha

az attól függ, hogy ne akarok-e rúgni

Günzer ördögárok cuvée

valami 350 forintos egri bikavér (az még a kannást is alulmúlja)

2014. márc. 29. 15:17
 4/10 anonim ***** válasza:

Életem legjobb bora. : [link]

A legrosszabb pedig. valami koccintos féle vörös bor.

Nem tudom meghatározni ,hogy milyen időközönként iszok mert ez változó. Van ,hogy csak esti beszélgetéshez sajtozáshoz a férjemmel együtt iszunk egy pohár finom bort.

Finom étel mellé szeretek bort inni ,de csak egy pohárkával.

mindefélét szoktunk venni ,de csak is Magyar borokat vöröset ,és fehéret is.

2014. márc. 29. 15:17
 5/10 anonim ***** válasza:

Általában csak ünnepi alkalmakkor, régen Tokaji aszut ittam csak, mostanában már megszerettem a jó minőségű, sűrű, testes vörösborokat, ebből 1-2 pohárkával névnapokon, szülinapokon, ez úgy havonta 1-1 alkalom.

Nem tudok legrosszabbat és legjobbat mondani, mert ritkán iszom, de akkor inkább jobb fajtákat, legutóbb nagyon ízlett egy Egri Cabernet Sauvignon.

2014. márc. 29. 15:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Én utálom a bor ízét. Kizárólag főzéshez / vadételekhez/használok, azzal ízesítem az ételt. Van úgy 1 hónapig, de volt hogy 1 évig állt a hűtőben megbontva.
2014. márc. 29. 16:48
 7/10 anonim válasza:
37%
Én a száraz bort utálom ( nem értem mit lehet benne szeretni), de a mediterrán édes borok túl édesek már. A legjobb a félédes bor.
2014. márc. 29. 18:14
 8/10 anonim ***** válasza:
55%

Néha van olyan időszakom.

Sok jó bort ittam már az egyik legjobb mindenképpen ez volt:

[link]

A legrosszabb egy siófoki kocsma bora, amit nem borozás céljából ittam, csak úgy lazulásképpen fröccsözgettünk a kollégákkal.

Fröccsnek is alig volt elviselhető, a másnap pedig életem legdurvább napja volt! :)

2014. márc. 29. 19:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja, 4-et linkeltem, a 2009-es villányi.
2014. márc. 29. 19:56
 10/10 anonim ***** válasza:

én szinte mindennap megiszok egy pohár bort este, max kettőt... főzés közben, párommal beszélgeltünk, lazítunk, vagy átjönnek a szomszédék, barátok, család, mikor ki, így mindennap megiszom azt az egy vagy max két pohár bort..

én inkább a fehér félédes borokat szeretem, kifejezetten különleges számomra nincs. a lényeg, hogy finom legyen! :) a vöröset annyira nem szeretem, a száraz borokat sem kedvelem igazán... 31/n

2014. ápr. 3. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!