Szerintetek az alkohol tényleg nagyon hizlal?
Már több hete fogyókúrázom, s sikerült leadnom 6 kg-t.
Mindenki óva int az alkoholoktól, lévén, hogy sok kalóriát tartalmaznak, s ez a diéták nagy ellensége. Én azonban nem tudom megállni, hogy hetente egyszer-kétszer ne igyak (általában egy üveg bort) és a fogyókúrám mégis sikeres, sőt, az ivás utáni napon az anyagcserém fel szokott gyorsulni. Eddig 6 kg-t fogytam, pedig nem vontam meg magamtól az alkoholt.
Ez alapján nekem nem úgy tűnik, mintha az alkoholos italok hizlalnának.
Ti mit gondoltok erről?
Egy uveg szaraz vorosben kb 400-450 kaloria van. Egyebkent annyi mint a tejben, vagy 2 bananban. Szoval ha pl te egy nap elegetsz 2500 kaloriat, es nem eszel semmit, csak egy uveg bort, akkor minusz 2000 kaloriaban vagy. Tehat minden csak azon mulik h mennyi kaloriat viszel be. A borban sincs tobb mint masban.
Meg a masik hogy nagy sulybol konnyebb leadni. Nem mindegy h 130bol adsz le 6ot vagy 80bol.
Egyebkent a pialas ugy veszelyes, ha beszlopalsz 7 deci vodkat kolaval es aztan tolsz ra ket girosztalat.
Ebben az előadásban van szó a cukor hízlaló hatásáról és az alkoholról is kb. az 53-ik perctől: http://www.youtube.com/watch?v=dBnniua6-oM
Az alkohol azért baj, mert májcirrózist kapsz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!