1/7 anonim válasza:
A rumot nem a kólához találták fel, ha még nem mondták volna... ihatod például teával. Vagy csak üresen, rumként.
3/7 anonim válasza:
A matrózok sörrel isszák. Én anélkül.
5/7 anonim válasza:
Egyél előtte pár szem meggyet és gyorsan idd rá, hülyén hangzik, de ez az igazi rumosmeggy íz, nem ami a boltokban van. :)
6/7 Phoney válasza:
Csinálj belőle grogot.
Főzöl 2 dl forró limonádét 3 cl citromlével és 3-5 teáskanál cukorral, aztán ha már majdnem ihatóra hűlt, öntesz bele féldeci rumot. Ez annyira király dolog, hogy még kommersz „rummal” is finom.
7/7 anonim válasza:
Én mondjuk Barackos Liptonnal szoktam kísérni, de ízlés kérdése. Nekem így nagyon bejön :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!