Hol tudok sósborszeszt vásárolni?
ahol kérdeztem ott pont nem volt
állítólag mivel 96%os alkohol és jövedéki adót nem tartalmaz(hat)kivonták a forgalomból
Szerintem írj nekik, hogy hol van forgalomban a környékeden, biztos szívesen megmondják. Vagy írhatsz a lakhelyedhez közeli likőrgyárnak is (Kecskeméti, Miskolci, stb.) majdnem mindegyik gyártja.
De ha egy helyi italkereskedést (nem nagykert) megkérdezel, valszeg ők is hozatnak akár 1-2 üveggel is.
Most ez komoly? Tesco-ba tényleg van?
Sokmindenre használható hasznos gyógyszer. Sósborszesz az egy csodaszer.Én nem is értem hogy miért szüntették meg annakidején a 0,5dl -es kis diana sósborszesz gyártását és forgalmazását.(mert amúgy kb 20-25 éve itt se lehet kapni ilyesmit gyakorlatilag szinte sehol ahol én lakok pedig városban élek) Sokmindenre jó..Reumára,köszvényre,hosszabb időre ágyhozkötött fekvőbetegeknél az egyetlen olyan gyógyszer amely képes meggátolni a felvekvéses sebek kialakulását a háton. Ugyhogy nem értem miért álltak le a gyártásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!