Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hol tudok sósborszeszt vásárolni?

Hol tudok sósborszeszt vásárolni?

Figyelt kérdés
2014. febr. 22. 21:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne!
2014. febr. 22. 23:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárban nem lehet?
2014. febr. 23. 01:12
 3/9 A kérdező kommentje:

ahol kérdeztem ott pont nem volt

állítólag mivel 96%os alkohol és jövedéki adót nem tartalmaz(hat)kivonták a forgalomból

2014. febr. 23. 13:19
 4/9 Phoney ***** válasza:
100%

[link]

[link]

Szerintem írj nekik, hogy hol van forgalomban a környékeden, biztos szívesen megmondják. Vagy írhatsz a lakhelyedhez közeli likőrgyárnak is (Kecskeméti, Miskolci, stb.) majdnem mindegyik gyártja.

De ha egy helyi italkereskedést (nem nagykert) megkérdezel, valszeg ők is hozatnak akár 1-2 üveggel is.

2014. febr. 23. 16:05
 5/9 anonim válasza:
2016. ápr. 13. 11:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Tescóba. A piák között van.
2016. júl. 9. 20:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Most ez komoly? Tesco-ba tényleg van?

Sokmindenre használható hasznos gyógyszer. Sósborszesz az egy csodaszer.Én nem is értem hogy miért szüntették meg annakidején a 0,5dl -es kis diana sósborszesz gyártását és forgalmazását.(mert amúgy kb 20-25 éve itt se lehet kapni ilyesmit gyakorlatilag szinte sehol ahol én lakok pedig városban élek) Sokmindenre jó..Reumára,köszvényre,hosszabb időre ágyhozkötött fekvőbetegeknél az egyetlen olyan gyógyszer amely képes meggátolni a felvekvéses sebek kialakulását a háton. Ugyhogy nem értem miért álltak le a gyártásával.

2017. márc. 16. 16:12
 8/9 anonim válasza:
Azért, mert ez Jó! De nem a gyógyszergyáraknak! Most olvasom, hogy több gyógynövényt is betiltanak! Egészséges nép, halott gyógyszeripar!
okt. 4. 19:26
 9/9 Phoney ***** válasza:
Érdekes téma amúgy, mert az "igazi" sósborszesz valszeg már nincs is forgalomban (ha gyógyszertárban nem lehet kapni), ez a bedörzsölő szeszek egy változata volt. Amit az áruházakbanm, zárjeggyel, szeszesitalként kapsz sósborszeszként, az már egy likőripari válasz arra a keresletre, hogy egyesek zugivóként rászoktak, tehát a likőrgyárak nyilván úgy hangolták az összetételt, hogy az élvezeti értéke a legjobb legyen, kisebb beltartalommal.
okt. 5. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!