Ugye ti is hallottatok már erről? A facebookon terjed hogy meghívlak egy sörre de ha nem iszod meg 24 órán belül 1 húzásra akkor jösz a meghívónak 1 tálca sörrel .14 éves vagyok páran meghívtak erre szerintetek megpróbáljam alkoholmentes sörrel?
"ha nem iszod meg 24 órán belül 1 húzásra akkor jösz a meghívónak 1 tálca sörrel ."
Mert miért jössz neki?.....Birkák nyomjátok.
és te hallottál arról, hogy páran meg is haltak az idióta játék miatt??
1 hülyeség az egész
2 senki nem hajtja be rajtad a tálca sört
3 ha mindenképp meg akarod inni, akkor legyen egy kis fantáziád ha nem akarsz alkoholt inni(de attól se lenne semmi bajod) pl. kicsapolod a mentes sört a korsóba és senki nem kérdezi meg hogy milyen sör volt :)
4 az a belehalás nem Magyarországon volt és nem sörtől hanem 1 liter gintől
Tök szánalmas a játék, és akkor mi van ha nem iszom meg? Átjön az embörke és követeli a tálca sört mondván ha "nem adod ide akkó' csúnya 'menőtlen' leszel pü-pü"?
Ugyan már szánalmas, nevessetek egy jót ha valaki be akar jelölni benneteket egy ilyenre :D
Azt nem tartom jó ötletnek hogy tarts neki kiselőadást arról hogy milyen veszélyes, meg linkelgess nekik sz*r cikkeket valami szenny portálról mert csak kiröhögnek és gyökérnek fognak nézni.
A cikkben a gyerek valami töményet húzott le, tömény meg a sör között azért van egy kis különbség... Ettől függetlenül persze ne csináld meg, nem 14 éveseknek szól ez a marhaság, egy gyereknek ez is elég durva alkohol mennyiség.
Ha a haverod is 14 aki kihívott akkor az anyja biztos örül most a videónak. :)
Azt nem tudom, de én biztos "büszke" lennék a gyermekemre hogyha egy fb videó miatt húzóra bevágna fél liter sört.
Bár itthon eléggé elfogadott alkoholistának lenni, megértem hogy szerinted normális 14 évesen húzóra sört vedelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!