Egy hálószobában szerintetek lehet érezni a pálinkaszagot?
Igen lehet érezni!
Csak úgy tudnátok titokban tartani, hogy ha pálinkázás után nem találkoztok a tesóddal, és a szobádba sem megy be.
Mondjuk a szobában nem feltétlen marad szag. Ha nem öntitek mellé a pálinkát, nem lesz semmi bútor, terítő, papír, bármi olyan, és a poharakat is azonnal elmossátok, az üveget lezárjátok, kezeteket alaposan megmossátok, akkor szag nem marad, főleg ha szellőztetsz is.
De belőletek a leheletetekkel együtt áradni fog!
Ha fogat mostok, akkor is. És ha kicsit kajáltok utána, akkor is. Esetleg ha sokat kajáltok, fogat mostok és több idő eltelik, akkor talán nem. De csak ha keveset isztok...
Egy családtagom szokott néha pálinkázni, onnan tudom, nem a levegőbe beszélek.
Ő csak 1 ici-pici kortyot iszik hetente 1-2 alkalommal. A helyiségben nem érezni, mert rögtön lezárja az üveget. De a leheletével viszi magával. Én spec. undorítónak tartom. Ha nem jön közel hozzám, akkor is megérzem ha ivott. Ha meg közel jön, egyértelmű. Sőt még úgy is megéreztem már többször, hogy a kertben voltunk és nem jött közel, csak a szellő felém fújta a leheletét.
Én utálom, mindig megszólom, hogy már megint pálinkát ittál? Erre benyögi, hogy az nem is most volt, hanem már egy órája, most nem is ivott... Az pedig igaz szokott lenni, tehát láthatod, hogy még jóval később is megérezni valaki leheletén messziről is!
Szobában csak akkor marad meg, ha kifolyt, de akkor nagyon! :)
Ahhoz, hogy jól érezd magad nem kell alkoholt fogyasztani.
És teljesen jogos, hogy a szüleid nem engedik, 17 éves vagy, 18 alatt pedig illegális alkoholt fogyasztani.
Arról nem is beszélve, hogy a pálinka nem sör, erős, könnyen megárthat.
És köszönöm, de én nagyon jól érzem magam itt, és pont nem te fogod megmondani hova menjek. :)
Ha azt csinálsz, amit akarsz, akkor meg mit sírsz, meg f#sol itt, hogy jajj csak meg ne érezzék?
Jajj de el vagy te varázsolva kicsilány... :)
Nézd Kislány! Én leírtam, hogy mit tapasztalok amikor a családtag néha egy ici-pici kortyot iszik...
Csak abban az esetben tudjátok kivitelezni a zugivást, ha a barátaid elmennek, mire hazaér a tesód, te meg lefekszel aludni és aznap már nem futsz össze vele véletlenül sem!
Ha ez nem megy, akkor ki fog derülni. 1-2 méterre levegőt veszel mellette, és megfogja érezni! Ha rákérdez és letagadod, akkor meg még nevetségessé is válsz, mert hidd el, nem lehet letagadni, nyilvánvaló.
Ha meg netán "véletlen" többet innál, másnapos lennél, akkor meg azért buknál le. Kár a gőzért. :)
Mondanám én is, hogy 17 évesen ráadásul tilos is... Ha meg még be is rúgsz, az meg vérciki. Hát ja, ilyen korban a legtöbb ember birka módjára kipróbál ezt-azt, de...
Na Ön dönt...! De nődd ki hamar, mert bizonyos kor után már nemcsak tilos, hanem ciki is..., nemcsak a tesó előtt... ;-)
Miért érzik azt a fiatalok, hogy ha alkoholt isznak az olyan menő dolog? Vagy ilyenkor mit hisznek? Én igazából nem nagyon igazodok ki ezen. Nem az alkoholtól fogod magad jól érezni, hanem a társaságtól.
17 éves vagy, még jó hogy nem engedik a szüleid hogy alkoholt fogyassz. Ők felelnek érted.
16 éves kortól már nyugodtan lehet inni, addigra már nem okoz nagy kárt a fejlődésben, hacsak nem napi szinten 1500-2000 ft értékben iszik valaki. Néha egy hónapban egy hétvégi italozás nem fog megártani, de egyetek előtte és igyatok vizet is, csak utána pálinkázzatok!
A pálinka a keverés szempontjából magányos ital, magában a legjobb fogyasztani. Kólával a vörösbort, vagy a whiskeyt szokás keverni. A vodkát pedig szinte bármivel lehet. De hiába keveritek, hígítjátok, érződni fog a kocsmaszag, főleg belőletek fog áradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!