Az Aldiban is kapható Clarke's Bourbon típusú whiskey-t próbálta már valaki? Jó féle?
Figyelt kérdés
Kólával keverve vagy tisztán feles pohárból ajánlott a fogyasztása?2014. jan. 21. 00:07
1/5 anonim válasza:
Próbáltam és elég rossz szerintem.
2/5 Phoney válasza:
Ha a fehér címkés Jim Beam-et szereted, akkor nyugodtan adj neki egy esélyt, ugyanaz a stílus, és nem sokkal (vagy szinte semmivel sem) rosszabb nála. Volt egy ismerősöm, aki egyenesen jobban szerette a Jim Beam-nél.
Az olcsó bourbon whiskyk alapvetően elég jók az árukhoz képest, míg pl. ugyanennyiért egy skót whisky, brandy vagy rum igen rossz tud lennil. Viszont a bourbon whisky jellege (a komolyabbakat leszámítva) olyan, amit a legtöbben vagy szeretnek, vagy utálnak, úgyhogy ha nem ismered a Jim Beam-et, akkor nehéz jósolni.
3/5 Lupati válasza:
Nagyon finom.Jimnél is jobb szerintem!
4/5 anonim válasza:
Azért az árért megéri. Én tisztán szeretem, whiskey-s pohárból, felesből nem esik jól semmilyen whiskey.
5/5 Combi27 válasza:
Ha nem szereted a whiskey markáns illatát és ízét és ismerkedsz vele vagy egy kis könnyedebb ízre vágysz, akkor szerintem egész jó..Egy Makers Mark 46-os (ami igen kiváló whiskey), kicsit reszelős markáns ehhez képest.Egy Japán whiskey pedig egyenesen taszító tud lenni ehhez hasonlítva..Inkább ahhoz tudnám hasonlítani mint mikor baracklikőrt iszol pálinka helyett. Kell néha a gyengébb és "kellemesebb" íz....Nem rossz ez, nekünk is van itthon egy egy üveggel a sok drága 20-30-40 ezer forintos mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!