Miért nem lehet kapni Tescoban grenadine syrupot?
Figyelt kérdés
Végig jártam az összes italt, végig néztem az összes koktélt, alkoholt, alkoholmentes italt, és nincs! Blue curacao volt, de az a sírup nem!
Miért nincs?
2014. jan. 3. 14:18
2/6 A kérdező kommentje:
ku*rvára nem volt!
2014. jan. 3. 14:20
3/6 anonim válasza:
Mert nem rendeltek ilyen terméket. Nem volt akkora a kereslet, hogy megérje nekik, nincsenek kapcsolatban olyan céggel, aki gyárt ilyet, mert összevesztek velük stb.
4/6 anonim válasza:
Mert Jóskapista a kőműves munkából hazatérve nem egy Singapore Slinget kezd keverni magának, hanem felbont egy Kőbányait.
Menj koktélszaküzletekbe, ott van. De a legnagyobb Tescokban, Auchanokban is esélyesen.
5/6 anonim válasza:
Én se kaptam...haza is vágta az egész napomat...!
6/6 anonim válasza:
A pesterzsébeti Tescoban van,tegnap legalábbis még volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!