1 dl pálinkától ( 70%-os) mennyire romlanak a szellemi képességeim?
Ugye tudjuk hogy születésünktől fogva korlátozott mennyiségű agysejtünk van.
Ezt az alkohol pusztítja, és azt szeretném tudni mennyire, mert én az agyamat még szeretném használni.
Elég annyi hogy még sosem rugtam be.
Miért ne ihatna alkoholt? Nem az alkoholfogyasztás tiltott 18 éven alul, hanem a 18 éven aluliak kiszolgálása alkohollal.
Amúgy, ha ilyen kérdéseid vannak, akkor nyugodtan igyál. Nagy kárt már nem tehet..
70%-os pálinka az elég dúrva. Vagy úgy lehet, hogy a "főzőmester" hamar leállította a középpárlat csöpögését és utána nem állította be a szeszfokot ihatóbb tartalomba, vagy pedig az előpárlatot kínálta, amiben az alacsonyabb forráspontú káros vegyületek szereplnek (aceton, metanol...) Na az már elég veszélyes, abból komoly problémák lehetnek.
Szóval egy pálinka általában 40-45 fokos, jobb cefreminőség esetén 55, de annál túl már kerítésszaggató
Hát köszönöm a válaszokat !
Berúgni nem igen fogok ezek után sem.
Ja és a matek a kedvenc tantárgyam :P
"Nem az alkoholfogyasztás tiltott 18 éven alul, hanem a 18 éven aluliak kiszolgálása alkohollal."
És szerinted mit csinálna egy 18 éven aluli legnagyobb valószínűség szerint ha csak úgy kaphatna a kocsmában egy felest?
Szerintem nyilván nem arcszesznek akarná használi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!