1/5 intrepid válasza:
Nyáron, dolgoztam a ház körül, reggeltől estig, elszopogattam egy láda sört, ami 20 üveg. Még csak be sem voltam állítva tőle, a nejem nem hitte el mikor hazajött, hogy annyit megittam.
2/5 anonim válasza:
Én sörtől (átlagos erősségű sör, kipihenten, nem üres gyomorral) nem rúgok be. 24 doboz a rekordom egy nap, azaz 12 liter. A sör nekem inkább szomjoltó, vagy kísérő rövidhez. Rövidből már ittam 5 - 7 decit is, különösebb részegség nélkül, de azért már éreztem rendesen. Fontos a fajta, minőség. Whiskit, vodkát, konyakot nem szeretem, nem is bírom, de Unicum, jó házi pálinka jöhet bőven. A bort kevésbé bírom, azzal óvatos vagyok, be tudok állni tőle hamar.
3/5 anonim válasza:
Gyűlölöm az alkoholt, családokat tesz tönkre, embereket nyomorít meg és függővé tesz. Borzalmas nézni, ahogy az ember ismerősei sorra épülnek le tőle és kisiklik az életük.
4/5 anonim válasza:
3,5 liter Leó alapból egy szombat este beszoktam bubborékolni, rövidből az uncsi jöhet, múltkor 0,5 Liters szivásat sikerült magamévá tenni egy 5 gösserrel.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rá büszke, de 3x2 liter kőbányai lecsúszott már a torkomon kb 3 óra hossza alatt. Ez volt a rekord. Pálinkából max fél liter. Köszönöm a válaszokat.
2013. dec. 17. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!