Én úgy olvastam hogy sok kaja, de főképp sokat kell inni, vizet vagy teát. És a testmozgás is fontos.
2009. nov. 22. 10:59
5/11 anonim válasza:
Menj levegore,setalj,igyal sok folyadekot(es most nem vodkara gondolok...).
2009. nov. 22. 12:09
6/11 anonim válasza:
Szerintem a másnaposság ellen a tutibiztos a saját tapasztalat. Egyféle italt ismerj meg jó alaposan és aztán ne igyál mást, csak azt és annyit, amennyi a jó hangulatodhoz szükséges. Nagy buli előtt ne indulj el éhesen, mert annak rossz vége lehet. Én egy vastagon kent vajas kenyeret és egy B vitamint szoktam enni, mert ez beválik. A vajas kenyér akkor is jót tesz, ha úgy érzed, hogy egy kicsivel túllépted a határt.
2009. nov. 22. 17:22
7/11 anonim válasza:
Megiszol egy sört másnap , és kutyabajod nincs.
2009. nov. 22. 22:04
8/11 anonim válasza:
Hali! én a Spárban a pénztárnál sorbanállás közben a csokik mellett láttam valami detox italport, kimondottan
macskajaj ellen.Szóval létezik ilyen, akár buli előtt meg is veheted.Biztos ami ziher.
2009. nov. 23. 11:41
9/11 A kérdező kommentje:
Igen, a "gyógysör" :D erről én is halottam már :)
Na, de azt nem hiszem el, hogy itt csak egy ember szokott inni rajtam kívül :D a saját tüneteikről nem sokan írnak.
Köszi a tanácsokat,de a kérdés most csak kíváncsiságból került föl :)
2009. nov. 23. 15:06
10/11 anonim válasza:
a jóó kis langyos húús leves is jóót tud tenni.:D gyógyir? nem iszol:DXD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!