Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Fél üveg vodkától mennyire...

Fél üveg vodkától mennyire lehet berúgni? És ha rakok hozzá narancsot?

Figyelt kérdés
vagy mennyit kellene meginni ahhoz hogy ne legyek teljesen részeg csak úgy "jólérezzem" magam?
2009. nov. 17. 14:19
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
A vodkát még eperlével is keverhetitek, nekem egyik kedvencem, egyszerűen isteni. Vagy már készen is lehet venni ilyen eperkoktélokat, vagy más fajtát, amiben van alkohol is, de már be van keverve, ugye koktél. A Kalinkát nem ajánlom, mert nem fog ízleni, vegyetek Royal-t vagy egy üveg gyümölcsvodkát. Meg lesz a kellő hatás. :D
2009. nov. 21. 16:37
 22/27 anonim válasza:

Hali !

Én 17 éves vagyok Szombaton voltam 1 buliba egy 0.5 l Silver vodkától narancs nélkül tisztán csak arra emlékszem h fater hajnali 3 órakkor órditozik velem hogy mit képzelek magamról hogy olyan késön érek haza és hogy büzlök a piátol és járni is alig tudok -|o.O|- (A barátnőm mesélte igazából nem emlékszem ) xD

2009. nov. 22. 01:23
 23/27 anonim válasza:
jah azt kihagytam hogy 100 kg vagyok és 185 magas kondizok 90kg szériázok :) 38 as kar ! Hát ezek után nem fogok ennyit inni :S
2009. nov. 22. 01:24
 24/27 anonim válasza:
Hát nagyon be lehet. De azért megnézném, hogy a szüleid mit szólnának hozzá ha ezt meglátnák.
2009. nov. 22. 17:29
 25/27 anonim válasza:
01:23 nak intéznék egy kérdést... Másnap mit szólt faterod?:D:D
2009. nov. 29. 18:33
 26/27 anonim ***** válasza:

attól függ h mennyire bírjátok a piát, mennyi idő alatt isszátok meg, és hogy mennyit ettetek előtte

sztem jól kajáljatok be előtte:D a zsíros az jobban felfogja

és ha nem lenne köztetek 18 éves sztem akkor is be tudnátok szerezni, mi nekünk is több helyen kiadják lazán a piát, sztem ez a mai fiataloknak nemigazán okoz problémát...

2009. nov. 29. 22:31
 27/27 anonim válasza:

Szia!

Én 19 éves vagyok és általában minden hétvégén iszom, de már 2,5l vodkanarancs nem csap meg, fele-fele arányban :)

Szóval ezt így nem lehet megmondani!

2010. szept. 2. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!