Milyen pezsgőt vegyek ajándékba?
Figyelt kérdés
vendégségbe megyek egy családhoz (egyik barátnőm rokonai) és bnőm azt mondta pezsgőnek örülnének...de én nem szoktam inni, ezért nem tudom...de valami jó fajtát, jó minőségű, finom pezsgőt szeretnék, az ára...hát..3000nél többet biztos, hogy nem adok érte :D
úgy tudom inkább az édeset kedvelik,akinek veszem
ötletek? és lécci azt is írjátok,hogy hol lehet beszerezni (bp-i vagyok) köszönöm :)
2009. nov. 17. 13:38
11/12 anonim válasza:
Én is csatlakoznék az előttem szólóhoz. Az aranydarabos pezsgő ajándéknak tökéletes! Az Oktogonon van egy italbolt a Burger King mellett, ott lehet kapni. Szerintem ki is jön 3000-ből.
12/12 anonim válasza:
Voila koktél pezsi. Isteni finom 3 ízben igazából olyasmi mint egy üdcsi de mégis nagyon jó. 1100ft körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!