Nyilvánosan szabad alkoholt inni?
Figyelt kérdés
És ha egy 18 év alattit elkap egy rendőr hogy alkoholt ivott akkor mit csinál?2009. nov. 12. 19:42
1/10 anonim válasza:
Közterületen büntethető az alkoholfogyasztás. Ha nem vagy 18, és ittasan elcsíp a rendőr, akkor szépen hazavisz a szüleidhez.
2/10 A kérdező kommentje:
Tehát még jól is jöhet egy rendőr XD
2009. nov. 12. 19:45
3/10 anonim válasza:
persze, de ilyenért egy jobb iskolából kicsapnak. és anyád meg lecsap. ha meg nem akkor meg úgy is mindegy.
4/10 A kérdező kommentje:
Mért csapnának ki az iskolából ha nem az iskola területén iszok. Sőt az iskola közelében sem vagyok.
2009. nov. 12. 19:58
5/10 A kérdező kommentje:
egyébként úgy értettem a kérdést hogy nem akkor mi esz ha a rendőr részegen kap el hanem ha látja hogy alkoholt iszok (de még nem vagyok részeg)
2009. nov. 12. 19:59
6/10 anonim válasza:
ismerősömmel csak kidobatta és kész
7/10 anonim válasza:
Mi mindig közterületen iszunk haverokkal Buszmegálló Parkok
Ovoda udvariskola udvar stb egyszer sem kaptak el még minket
egyébként megiszol egy üveg sört akkor nincs semmi baj mert enyierővel kólát sem szabadna inni közterületen de ha nem vagy 18 és egy köcsög rendőrel összefutsz akkor lehet h haza visz szüleidnek v csak beköp
8/10 anonim válasza:
"Mért csapnának ki az iskolából ha nem az iskola területén iszok. Sőt az iskola közelében sem vagyok."
A viselkedéseddel rontod annak az iskolának a tekintélyét amelyikbe jársz. Tökmindegy hol iszol nem az a dolgod.
9/10 A kérdező kommentje:
Utolsónak. Igazad van de nem arra gondoltam hogy csontrészegre iszom magam az Örsön vagy ilyesmi csak egy üveg sör vagy vmi
2010. máj. 13. 21:53
10/10 anonim válasza:
hm... erröl eszembe jutott egy régi esetem mikor a tescobol kijöve anyámal felbontotunk egy rgy sört (nagyon gyorsanb be tudja huzni) oszt jött a rendör akkor már csak nálam volt sör meg is álit meg minden kérdezi menyi idös vagyok mondom 17 ameg elkezd háborogni hogy közterületen nem ihet meg minden meg hogy mit szolna az anyád ehez erre anyum elszégyenkezve megszolal én vettem XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!