Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A Koktélok ízén sokat változta...

A Koktélok ízén sokat változtat ha limelé helyett citromlevet használok?

Figyelt kérdés

2013. okt. 17. 16:43
 1/6 Phoney ***** válasza:

Sőt, rum helyett rögtön vodkát, menta helyett meg fogkrémet... (ahogy egy zseniális kollégám megálmodta az iható „parasztmojitót”.)

Igen, a legtöbb esetben sokat változtat. Lehet, hogy úgy sem lesz rossz, de az már egy másik ital lesz.

2013. okt. 17. 16:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Jól van na ,csak azt gondoltam hogy nem lenne nagy különbség...amúgy köszönöm a választ :D
2013. okt. 17. 20:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kb. semmit se változtat.
2013. okt. 20. 18:34
 4/6 Nagyak válasza:
Sok koktélt készítettem már életemben. Nem vagyok mixer, de érdekelt, és eszközeim is vannak hozzá. Tapasztalat, hidd el: gyakorlatilag nincs különbség. Aki szerint érezhető, az nagyképű sznob! A koktél ízében sokkal nagyobb különbséget jelent, hogy a két említett alapanyagból pontosan mennyit is raksz bele. Pár csepp eltérés nagyobb ízbeli különbséget okoz, mintsem hogy az adott mennyiséget citromból vagy lime-ból facsarod ki.
2013. okt. 30. 13:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2013. nov. 2. 11:21
 6/6 anonim válasza:
Miért ,te érzed a különbséget a lime lé és a citromlé között.Na hát akkor ez a válasz.
2013. nov. 2. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!