Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Borászati borként tettem a...

Borászati borként tettem a musthoz lesz abból még bor?

Figyelt kérdés
Most teljesen szétesett kifakult nem tudom mi lett ez.A használati útmutatást betartottam az adagolásnál és azt is írta hogy mustba is tehetem.Most ezt ki kell dobnom?
2013. okt. 15. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem nemigen tudsz vele mást csinálni. Legfeljebb még azt teheted, hogy forrásban lévő musthoz apránként hozzáadagolod.
2013. okt. 15. 16:30
 2/5 Phoney ***** válasza:
100%
Persze, hogy teheted mustba... csak akkor must is marad.
2013. okt. 15. 16:36
 3/5 doboszoli ***** válasza:

Mennyit tettél bele?

Rothadt, sérült szőlőnél (igen, előfordul) szoktunk beletenni hektónként olyan 2 dekányit, akár a szőlőre szórva is, préselés előtt.

Mustként megtartani kálium-szorbát is kell hozzá.

2013. okt. 15. 18:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm hát akkor iszunk mustot nem bort.
2013. okt. 15. 18:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem elindult csak lassabban...(sajnos, mert palackban volt,méppen azért tettem bele, hogy tovább mustom legyen
2013. okt. 15. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!