Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A "sörszag" érződik az emberen?

A "sörszag" érződik az emberen?

Figyelt kérdés
Ha sört iszok azt megérzik a környezetemben barátok stb. Szeretem a sört enyhe nyugtatóként innám napi 1-2 dobozt. Meg vannak élettanilag pozitív hatásai de nem akarom, hogy a barátok ismerősök megérezzék és mocskos alkoholistának tituláljanak holott nem az alkohol tartalma és a részegítő hatása miatt innám.

2013. okt. 2. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Nagyonis érződik az emberen.... én utálom a sörszagot :D
2013. okt. 2. 20:18
 2/8 A kérdező kommentje:
És rágó ilyesmi nem veszi el a szagot? Mert ha nem akkor sajnos csak otthon hódolhatok a sörnek pedig néha stresszhelyzetben inkább meginnék egy sört mint bevenni valami függőséget okozó tablettát.
2013. okt. 2. 20:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Érződik. Még fogmosás után is kicsit.
2013. okt. 2. 20:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Fogmosás+ rágó, vagy ha eszel utána valamit akkor nem érződik annyira. :)
2013. okt. 2. 20:23
 5/8 anonim válasza:

Mi van, ha érződik?

Nem ihat meg az ember egy sört amikor akar?

Természetesen vezetés, meló stb előtt nem kéne, de amúgy nem értem mi baj lenne vele.

Ha nem vagy részeg, senki nem mondja, hogy alkoholista vagy..Ha mégis, le van...

2013. okt. 2. 20:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Van benne igazság köszönöm a válaszokat.
2013. okt. 2. 20:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem elég sokáig érződik tényleg . Viszont ha téged nem zavar,akkor ne foglalkozz idegenekkel :) Csak ha vezetsz,akkor semmiképp ne igyál !
2013. okt. 3. 15:06
 8/8 anonim ***** válasza:
A nap végén - amikor már vezetni, munkába menni, ismerősökkel bájologni nem kell - akkor egész nyugodtan tolj be 1-2 dobozzal. Mire reggel felkelsz, nem leszel sörszagú.
2013. okt. 5. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!