Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit csináljak, hogy közvetlen...

Mit csináljak, hogy közvetlen azután, hogy iszok pár erősebb felest ne hányjam ki?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy régen bírtam a piát kb egy éve, de amiota nagyon berugtam áprilisba, azóta félek inni, és előző héten is, amikor lehuztam egy fütyülöst meg egy absinthot kihánytam...mondjuk lehet azért, mert nem ettem aznap semmit, ami fel tudta volna szívni, de már ez előtt is öklendeztem pár feles lehuzása után.

Ne azt irjátok, hogy ne igyak, mert én megoldást szeretnék.

2009. nov. 7. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:
kajálj előtte meg utána is.. nem kell 3 fogásos étkezés de eszegessél közben-kis süti,szendvics,ropi,csipsz..stb
2009. nov. 7. 16:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hígíthatod az első pár alkalommal,pl:vodka-narancs,whiskeycola,stb aztán amikor megint hozzászoksz sokkolhatod a szervezeted tisztán töménnyel :)
2009. nov. 7. 16:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Töményszeszek fogyasztása terén figyeljünk orosz, lengyel testvéreinkre! A szto gramm mellett mindig ott a zakuszka!
2009. nov. 7. 16:38
 4/4 BeerHunter ***** válasza:
Kísérd sörrel! Nekem mindig segít!
2009. dec. 6. 04:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!