Most vettem egy bort, szerintetek ez rossz? (lent)
Figyelt kérdés
Egervin, medin(art) félédes, és szénsavas.... nincs rajta,hogy mikori.2013. szept. 24. 22:13
1/3 doboszoli válasza:
Hát, ha nem pezsgő, vagy habzóbor, (márpedig a neve alapján nem valószínű.D) bizony beindult valami miatt. Kb. kuka.
2/3 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Attól is függ, hogy mennyire szénsavas. Azok a borok amiket elsősorban német és oszták piacokra szánnak meg van fujatva szénsavval, mert ők azt szeretik. Annyira nem szénsavas mint egy habzóbor, de azért lehet érezni rajta. Én ahhoz hasonlítanám, mint amikor mondjuk már kétnapos az ásványvíz és elkezdett kiszállni belőle a szénsav. Apósom szőlész, ezt tőle tudom.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, nem ittuk meg. Kb úgy habzott amikor kinyitottam , mint a pezsgő...
2013. szept. 27. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!