5 Somersbytől hogy fogom magam érezni?
Figyelt kérdés
mennyire leszek berúgva?vagy egyáltalán nem? :)2013. szept. 12. 17:41
1/4 anonim válasza:
Én 3-4 deci Unicumtól szédültem eléggé.
2/4 anonim válasza:
berúgva erősen nem leszel, inkább spiccesnek mondanám, bár függ attól is szoktál-e inni alkoholt
3/4 anonim válasza:
Azért ez sok mindentől függ. A Somersby nem túl erős ital, ráadásul nem is alkoholos ízű, tehát aki annyira nem alkoholpárti, az is többet meg tud inni belőle. Nekem a tesóm csak ilyeneket iszik, nem szereti az alkoholt általánosan, de kettőtől már be van rúgva. Nagyon függ attól, milyen "viszonyban" vagy az alkohollal.
4/4 anonim válasza:
Ez tényleg több dologtól függ.
Elsősorban tényleg a szervezeted határozza meg, mert aki nem iszik sokszor, annak betesz eléggé, viszont egy "rutinosabb" úgy fogja érezni, hogy hol van még 5db...
A további befolyásolótényező: Éhgyomorra iszod-e, eszel-e közben, iszol-e rá más alkoholt nem tartalmazó italt(én ált. gyümölcslét szoktam inni, de azt is csak ha pálinkázok) és nem utolsó sorban az időjárási tényező. Ahogy a mondás tartja mifelénk: Tűző Napon olcsó berúgni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!