Milyen sört vennétek 200- max.250 forintért?
Figyelt kérdés
Tudnátok javasolni elfogadható minőségű söröket ennyiért? Fontos, hogy 0,5 literes dobozos kiszerelésben szeretnék vásárolni, és hogy mondjuk egy Tescoban is kapható legyen2013. szept. 4. 20:36
11/14 anonim válasza:
A Heinekken egy agyonreklámozott alsókategóriás sör, a Staropramen viszont nagyon finom.
Én Sopronit vennék vagy Kozelt, de finom a Borsodi Bivaly is.
12/14 anonim válasza:
Amikor leakciózzák a cseh gyártmányú Budweiser szokott 220 táján lenni (amúgy 280 körüli), az isteni. Sajnos a többi "cseh" sör: Kozel, Staropramen és társaik mind licensz alapján Magyarországon készülnek és szörnyűek.
A másik jó a Kronenbourg 1664, az rendes áron 220 körüli, leakciózva 180-as régió. Francia, relatíve keserű és nekem ízlik nagyon, mindenképp magasan veri a hasonló árkategóriás Kőbányait és társait.
Ezeket viszont valószínűleg csak a nagyobb Tescok (Auchanok biztosan) tartják, nézelődjetek.
13/14 anonim válasza:
igen, hallottam, hogy a hazai Staropramen nem igazi.
Amúgy a Dreher/Becks
14/14 anonim válasza:
Hazai staropramen is jó (persze nem éri el a cseh szintjét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!