Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Sörtöl be lehet rugni úgy ha...

Sörtöl be lehet rugni úgy ha még nem ittam?

Figyelt kérdés

2013. aug. 28. 13:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha sose ittál alkoholt, akkor is érezheted, hogy mikor kell abbahagyni ;) Egyébként embere válogatja, én csak nagyon ritkán iszok, akkor is keveset, de egy doboz sörtől max. egy kicsit felszabadultabb leszek. Ellenben van olyan ismerősöm, aki már ennyitől is be tud rúgni.
2013. aug. 28. 15:47
 12/14 anonim ***** válasza:

1 üveg sörnek van valami nagyon kicsi hatása, de általában szinte semmi. Persze vannak kivételek, de ritka.

1 üveget nyugodtan megihatsz, 2-t is, nem lesz bajod.

Én többekkel egyetemben azért nem tudok berúgni a sörtől, mert nincs kedvem/igényem meginni 3 litert, amitől már berúgnék.

2013. aug. 28. 17:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Erre majd rájösz magadtól! :) Elég sok mindentől függ azért idő, ettél e és a többi :D

Hát én 2 sörnél már megérzem, azt, hogy alkohol van bennem.

Egyébként a kérdésre válaszolva, igen persze, hogy betudsz.

2013. aug. 28. 19:29
 14/14 anonim válasza:

be tudsz akár egytől is kicsit csípni ha nem vagy hozzászokva,nagyon fiatal vagy.

Én pl nem nagyon érzem benne az alkoholt,megiszok 6 üveggel és csak hugyozok a sok folyadéktól és alig érzem a hatást. Mostanában inkább pezsgőt nyakalunk,jobban üt :D Vagy egy jó pálesz,amitől másnap nem leszel élőhalott :D

2013. szept. 13. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!