Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Nyíregyháza környékén valami...

Nyíregyháza környékén valami durván olcsó pia?

Figyelt kérdés
Koccintós asztali bor árkategória, vagy olcsóbb. Az íze mindegy, a lényeg hogy minél olcsóbb legyen és ne legyen metanolos, tehát ne haljak meg ha megiszom :D

2013. aug. 24. 21:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem minden italboltban kapni ilyen "borokat", amikből 200 Ft/5 l. Legalábbis nálunk lehet kapni, hál'istennek. Az íze kólával teljesen elmegy, de ha elhatározom, hogy 200 Ft-ból fogok bebaszni, akkor nélküle is jó. :D
2013. aug. 24. 22:55
 2/6 anonim ***** válasza:

aldi, tesco legalsó polcokon kell keresgélni, lesz ott sok jó dolog.

No meg a házipálesz is jó.

Ha kiskorú vagy, kérj meg valakit, hogy vegye meg neked, olyan 20 év körülit.

2013. aug. 25. 15:02
 3/6 A kérdező kommentje:
#1 melyik településen árulnak 200ftért 5 litert?
2013. aug. 26. 00:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Én kalocsai vagyok, de mondom, szerintem minden italboltban lehet kapni. Meg vannak halvány emlékeim, hogy mintha SPAR-ban is láttam volna hasonlót. Az pedig van mindenhol.
2013. aug. 26. 10:09
 5/6 anonim ***** válasza:

200ft/5 liter nem létezik, az azért túlzás...

De 500ft/2 liter az létezik. És hidd el, annak a java adó, mert 1 liter 10%-os szeszes ital előállítási költsége 30-40 ft-nál nem több cukorrépából és vízből. Persze egy kis szőlőmaradékot is tesznek bele, meg a palackozás, haszon stb. de még úgy is árulhatnának 200ft-ért 2 litert, csak az adó dobja meg nagyon.

2013. aug. 26. 15:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

Lehet, hogy el vagyok maradva, és igazad van, de régen biztosan tudom, hogy lehetett ilyen olcsón kapni. A régen alatt azt értem, hogy olyan 1 éve. Aztán lehet, hogy most már nincs ilyen. Nem vagyok annyira képben ilyen téren, hogy mi a legolcsóbb pia, ugyanis mostanában ha inni akarok, akkor adok annyit magamra, hogy valami minőségibbet öntök a gallérom mögé.

Ezesetben elnézést, hülyeséget beszéltem.

2013. aug. 26. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!