Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Tényleg át lehet verni így az...

Tényleg át lehet verni így az alkoholszondát?

Figyelt kérdés

Állítólag ha a nyelvünket beledugjuk a csőbe, akkor át lehet verni a szondát.

Ez igaz?

2013. aug. 22. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:
a nyelvedet a csőbe ... aha
2013. aug. 22. 21:40
 2/7 A kérdező kommentje:

mármint abba a csőbe, amibe fújni kell a levegőt

nem tudom mi ezen a bonyolult...

2013. aug. 22. 21:44
 3/7 anonim ***** válasza:
ha megszondáztatnak rájössz :)
2013. aug. 22. 23:04
 4/7 anonim válasza:
Nekem van itthon egy szondám valahol, ha megtalálom, akkor kipróbálom, és leírom ide a tapasztalataimat.
2013. aug. 22. 23:05
 5/7 A kérdező kommentje:

ok azt megköszönném :D

am nemhiszem, hogy hamar rájövök mert nem vezetek ittasan csak érdekel, hogy ez tényleg igaz e

2013. aug. 23. 11:39
 6/7 anonim ***** válasza:
ha az üvegcsöves szondára gondolsz azt nem tudod átverni, mert a belefújt levegőtől a csőnek rendesen fel kell melegedni (gondolom mert a bent lévő kristályokban akkor is elindít egy reakciót, ha sima széndioxidot kap), akár ittál, akár nem ... tehát ha a rendőrnek visszaadod a szondát annak melegnek kell lennie (nem a rendőrnek! :)
2013. aug. 23. 12:36
 7/7 A kérdező kommentje:
hát ja én is emiatt vonom kétségbe ezt a trükköt, merthát ha befogod a nyelveddel, akkor semmilyen levegőt nem fújsz bele
2013. aug. 23. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!