Tényleg át lehet verni így az alkoholszondát?
Figyelt kérdés
Állítólag ha a nyelvünket beledugjuk a csőbe, akkor át lehet verni a szondát.
Ez igaz?
2013. aug. 22. 21:25
2/7 A kérdező kommentje:
mármint abba a csőbe, amibe fújni kell a levegőt
nem tudom mi ezen a bonyolult...
2013. aug. 22. 21:44
4/7 anonim válasza:
Nekem van itthon egy szondám valahol, ha megtalálom, akkor kipróbálom, és leírom ide a tapasztalataimat.
5/7 A kérdező kommentje:
ok azt megköszönném :D
am nemhiszem, hogy hamar rájövök mert nem vezetek ittasan csak érdekel, hogy ez tényleg igaz e
2013. aug. 23. 11:39
6/7 anonim válasza:
ha az üvegcsöves szondára gondolsz azt nem tudod átverni, mert a belefújt levegőtől a csőnek rendesen fel kell melegedni (gondolom mert a bent lévő kristályokban akkor is elindít egy reakciót, ha sima széndioxidot kap), akár ittál, akár nem ... tehát ha a rendőrnek visszaadod a szondát annak melegnek kell lennie (nem a rendőrnek! :)
7/7 A kérdező kommentje:
hát ja én is emiatt vonom kétségbe ezt a trükköt, merthát ha befogod a nyelveddel, akkor semmilyen levegőt nem fújsz bele
2013. aug. 23. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!