Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Kinek mi a véleménye a Matrózról?

Kinek mi a véleménye a Matrózról?

Figyelt kérdés
Lehet felénk kapni a boltban a Kunságszesz által gyártott Matróz szeszes italt és én mindig attól rúgok be. Már két deci is odavág, de nagyon, fetrengek tőle az utca közepén meg ilyenek! Magában nagyon erős, olyan mintha olcsó rum lenne, ezért főként kólával szoktam felhígítani. Ittatok már Matrózt? Ha igen, akkor ti is ilyen könnyen berúgtok tőle?
2009. okt. 27. 13:22
 1/4 anonim válasza:
a legócskább, szemét ital, igen ittam
2009. okt. 27. 13:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy utolsó kotyvalék szerintem. Összetevői: tisztaszesz, víz és aroma. Kb. olyan, mint a Rom nevezetű, szintén rumaromával ízesített lötty. Ha szétnézel egy csöves helyen, jó sok ilyen aljalöttynek az üvegét megtalálod, mivel olcsó és gyorsan árt. Kell neked ilyennel tönkrevágni a májadat?
2009. okt. 27. 14:10
 3/4 anonim ***** válasza:
borzalams, kritikán aluli. teába, vagy kávéba jó. fiatalon mondjuk mindegy volt, az olcsósága miatt én még a Kormányost, meg a Kalózt is ittam anno.
2009. okt. 27. 14:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Biztos könnyen berúgnék, ha képes lennék lenyelni ezt a pancsolmányt. Kóstoltam már, de undorító. Egyetlen hasonló ital van, amit kimondottan szeretek, az a Kevert likőr (anyám gyakran mondja is, hogy olyan az ízlésem, mint egy csövesnek, de ez szerintem akkor is finom).

22/L

2009. okt. 29. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!