Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Nem forr a cefre, hogy lehetne...

Nem forr a cefre, hogy lehetne meggyorsítani a folyamatot?

Figyelt kérdés
120 l-es hordóban van 80 liter szilva, lehet, hogy az is gond, hogy nincsen tele a hordó?
2009. okt. 26. 20:31
1 2
 11/11 anonim válasza:
Ki mondja,vagy tíltja azt, hogy tilos cukrot tenni bele! Ha az aljába nem rakéta cukrot 200 liter cefréből lenne 3-5 liter pálinka, ami így nagyon kevés! 10000/litert nem mindenki engedhet meg magának és akkor a sok napi dolog nincs számolva! Már az öregapáink is raktak bele cukrot,nem volt még az a nagyképű réteg aki fikázza, hogy hogyan főzik egy faluban! Most jött egy törvény ha cukrozzák a cefrét az csak szeszes ital minősítést kaphat, cukor nélküli pedig pálinka! De a kis pistának nagyon mindegy, hogy hívják a lélek erősítőjét disznóvágáskor! A nagyképü celebek meg vegyenek a boltban 25ezerért pálinkát, amit feljavítanak tiszta szesszel és aromája! Sok köcsög!
2023. aug. 6. 11:19
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!