Mennyire gáz ez a nyári ivászat?
Figyelt kérdés
18 évesek vagyunk és egy héten kb. 2x berugunk, de majdnem minden nap iszunk 1-2 sört mikor este lenegyünk partra, vagy megyünk bulizni, meg fesztiválok stb, szóval nagyon majdnem minden nap, de max. 2x rugunk is be, amúgy 1-2 sör csak ugye a renszeresség :S
Iskola időben persze mindig csak hétvégén!
Elfogadható ez nyáron igy?:)
Persze dolgozunk én még tanulok is nyelvet ilyenkor, nem csak züllünk, csak kicsit ezen elgondolkoztam, hogy mi lesz ha lesz suli megnt...
2013. júl. 30. 05:40
1/6 anonim válasza:
ha megint lesz suli majd visszább vesztek. ne vigyétek nagyon túlzásba, de szerintem inkább most bulizzatok mint amikor idősebbek lesztek és családotok lesz - akkor gáz lenne a mindennapos ivászat. én évekig "szórakoztam" most a 3. gyerekem várom, "itthon ülök" és ez így van jól.
2/6 anonim válasza:
Mi is este minden nap megiszunk egy-két sört nyáron.
3/6 anonim válasza:
Ebben a korban ennek van itt az ideje, ha megkezdődik a suli, hűvösebb lesz és több lesz a kötelesség, talán eszedbe sem fog jutni a sörözés. Ilyenkor nyáron meg szinte természetes, hogy jól esik egy jó hideg sör baráti körben. Mi huszonévesek vagyunk, sokszor eljárunk barátokkal ide-oda, sörözünk, beszélgetünk, utazgatunk, nincs ezzel semmi baj. Élvezd ki hogy fiatal vagy!
4/6 anonim válasza:
Szerintem nem gond, ha együtt iszogattok így nyáron, de miért kell berúgásig elmenni? :( Inkább legyen minden nap 1-2 sör, hogy épp meglegyen a hangulat.
5/6 anonim válasza:
Mi is ezt csináltuk, ez normális nyáron.
6/6 anonim válasza:
Azért szerintem egy 18 éves heti 2x berugó srácnak 2 sör olyan mintha nem ivott volna semmit, az nagyon nem dobja meg a hangulatot. Egyébként meg még megköszöni a tested ha most gyakorolsz és egyetemista leszel, ott bizony szükséged lesz rá.:D 20/f (egyetemista)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!