Bor kérdés savtartalommal kapcsolatban. Melyiknek a kevesebb? és ez milyen ötlet?
Figyelt kérdés
sziasztok azt tudom hoyg a vörösbornak alacsonyabb savtartalma van mint a fehérnek ami miatt inkább azt venném de az is számít vörösből hogy száraz-e? pl értitek egy száraz vörösben több a savtartalom mint egy félédesben? és még annyi ha egy nagyon minimális szódabikarbónát tennék a borba akkor az lejjebb húzná a savtartalmát? itt egy üvegnyi borról van szó2013. júl. 26. 20:21
1/1 anonim válasza:
Csakis száraz vörös, jófajta bor, aminek alacsony a savtartalma, szódabikarbónát legfeljebb utána vegyél be, ha ég a gyomrod, de jó bortól nem szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!