Milyen alkoholos italok vannak, amelyek nem keserűek egy cseppet sem? Sör van ilyen? Vagy koktél?
Még mindig az eddigi válaszoló vagyok.
Valószínűleg te érzékenyebb vagy a keserű ízre és ezért olyannak is az alkoholt. Sajnos azt tudom mondani, hogy a Pina Colada meg egyáltalán nem keserű, csak kelelmesen alkoholos, így nem nagyon hinném, hogy bejönne neked is akármi más alkohol. A Bacardi Breezerekkel próbálkoztál esetleg? Bár 100%, hogy azt is keserűnek fogod érezni. :( Talán még a mézes fütyülős pálinkával próbálkozz, annak nagyon jó gyümis íze van, igaz erősek (30 akárhány fokosak) de ha más nem, maradnak az akoholmentes koktélok, abból is vannak finomak! :)
Kérj sima bacardi rumot rostosba. Az nagyon fincsi!
Aztán az almás berentzen is nagyon finom, nekem inkább almás, mint nagyon alkoholos.
Most ittam egy nagyon finom BB pezsgőt, ilyen világos, fehéres üvege volt, és édes. Nem tudom pontosan melyik, de gondolom boltban megtudod nézni, nem hiszem, hogy sok fehér üveges édes BB pezsgő van. Na az egyértelműen finom édes volt, pedig többféle pezsgőt ittam mostanában és mind olyan keserű volt, hiába édesnek hívták.
Én még a jégert szeretem energia itallal, az valami mennyei, de nem ajánlom, mert rá is van írva, hogy nem szabad alkohollal inni az energia italt, gondolom a szív nincs oda a dologért, mostanában igyekszem mást inni, ha kiruccanok, pedig ez a kedvencem...
Még a vodkanarancs sem rossz, bár én azt is rostossal szigorúan. Ittam már nem rostossal, nekem szar volt.
A vodka tonik is finom, bár keserű, de olyan tonik keserű, nem az alkohol az elsődleges.
Még a paprikás vodkát mondanám, mert az csíp és nincs kedved az alkohol ízzel foglalkozni, elszórakoztat a csípős paprika. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!