Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Egy 13 éves fiúnak lehet baja...

Egy 13 éves fiúnak lehet baja attól, hogy megiszik 2db gyümi sört?

Figyelt kérdés
Tudtommal 2-3% az egész. Lehet belőle baj ?

#sör #gyümi sör
2013. júl. 16. 21:45
 1/6 anonim válasza:

Nem, sőt egészséges hacsak havonta párat iszol DE ne vidd túlzásba, bár mondjuk jobb mint ha ennyi idősen rövidet innál de csak mértékkel nehogy rákapjál nagyon az italra megjegyzés(Szerintem ne igyál "gyümisört" mert szerintem kiröhögnek inkább igyál rendeset alacsony alkohol tartalmút

pl van dreher 24 tök jó alkohol mentes sőr

2013. júl. 16. 21:54
 2/6 anonim ***** válasza:

na hát ez fantasztikus, egyböl olyan ötleteket kell adni egy 13 éves gyereknek hogy hogyan legyen birka...

a gyümisör ciki igyál rendeset....

megáll az eszem.nehogy egyedi legyen mi lesz ha kilog a sorbol és értelmes ember lesz.

ne hallgass rá, azt iszol amit akarsz, kifejezetten jonak tartom h ezt szereted.

párommal 26!! évesek vagyunk, ö is ritkán iszk, én is, ö leginkább gyümisört(pasi) és én rettenetesen örülök neki hogy nem alkesz vagy sima sörvedelö.

de az igaz h ha ritkán iszod nem lesz bajod.

2013. júl. 16. 22:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Bár 13 évesen kicsit korai a sörözés, bármilyen sör is szvsz.
2013. júl. 16. 22:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Aki nem tudja eldönteni milyen italt fogyaszthat, és mennyit, annak kortól függetlenül megtiltanám az italozást. Akinek mások mondják meg, attól elvenném a ruháját, és beültetném a majmok közé az állatkertbe. Divatmajmoknak ott a helye. :D
2013. júl. 16. 23:10
 5/6 anonim ***** válasza:
6-tól sem.
2013. júl. 18. 15:52
 6/6 KevinSmk válasza:
xDDDDDDDD nem tudom milyen retardált személy tette fel ezt a kérdést de én besírok rajta esküszöm xDDDD ilyen analfabéta nem lehet senki xD x'DD
2013. júl. 26. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!