1/6 anonim válasza:
Almalével!:) Nem vagyok nagy italos, de szerintem a gin-alma nagyon finom. Tonic-kal még nem ittam amúgy.
20/L
2/6 Phoney válasza:
Ötödannyi száraz vermuttal keverve, jéggel összerázva/keverve, aztán leszűrve, esetleg olajbogyóval vagy citromhéjjal. (Amerikában ezt ismerik martiniként.)
4/6 anonim válasza:
rostos narancslével..:)
A gin mindennel jó:D
5/6 anonim válasza:
nem igazán szeretem a tonicot, mert nekem túl keserű. de pl a sprite majdnem ugyanaz mint a tonic, csak édesebb. kipróbáltam már sok szénsavassal és a gyömbér jött be hozzá legjobb párosításnak!
szerintem te is próbáld ki amivel csak tudod és megtalálod a szád ízéhez való összeállítást ;)
ginből pedig válaszd a london dry gint vagy a beefeater-t. mixer körökben is ezek a legelterjedtebbek...
6/6 anonim válasza:
A gint csak szénsavas bodzával esetleg gyömbérrel iszom. Érdemes kiprobálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!