Biztos hogy vagytok annyi idősek, hogy ezen gondolkozzatok? :D
2013. jún. 22. 18:42
2/7 intrepid válasza:
Talán 2 liter tablettásbor? Sörből az olcsóból kaptok hatot, olcsó kocsmában 5 felest, a legolcsóbb félliteres rövid 1200 forint, arra már nem elég a pénzetek.
2013. jún. 22. 18:43
3/7 A kérdező kommentje:
tablettást azért nem kéne
2013. jún. 22. 18:45
4/7 anonim válasza:
Na nekem mindegy. 1000 forintért kapsz 2 liter kannást (600 ft), meg egy üveg 400 ft-os Coop kékfrankost. :D
Ez 27 egységnyi alkohol, egy személyre 13-14. Ennyi egy felnőtt nő tolerálható heti alkoholfogyasztása.
Vagy ha szerencsétek van, akkor sikerül venni 1000 ft-ért 2 üveg kannást, az már 4 liter, fejenként 2 liter (20 egységnyi alkohol, az megfelel 5 deci vodkának).
2013. jún. 22. 18:50
5/7 anonim válasza:
Aki 500 ft/fő áron akar inni, annak nem igazán kéne válogatnia szerintem.
Vodka 1200 ft/fél liter, de az olcsó vodkának még a kannásnál is rosszabb íze van, konkrétan körömlakklemosó és higító íz, szag, és utóíz. Ráadásul fejenként 2,5 deci vodkától nem lehet berúgni.
Miért nem gyűjtötök még?
Vagy vegyetek 3 üveg leárazott palackos bort, az még megoldható, kb 2,2 liter összesen, annyit már megéreztek.
2013. jún. 22. 18:57
6/7 anonim válasza:
Ráadásul jobb az íze mint a kannásnak, és esztétikusabb is mint egy pet palack.
2013. jún. 22. 18:58
7/7 Phoney válasza:
Azért az igencsak naiv elképzelés, hogy egy 300 Ft-os palack automatikusan jobb a flakonosnál, csak mert üvegbe töltötték és többet kérnek érte literenként... többször ittam már olyan flakonosból, ami lealázta az egész 300 Ft-os kínálatot, és nem egyszer olyan 300 Ft-os palackozottat, hogy még a Koccintóst is visszasírtam... házivermuthoz próbálgattam őket régebben, és egyébként egyiktől sem lett rosszul senki. Az alsópolcos kommersz rövid pl. veszélyesebb jószág a flakonos bornál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!