Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért bírom az italt? Pedig...

Miért bírom az italt? Pedig nem is vagyok hozzá szokva

Figyelt kérdés
nem nagyon iszok Alkoholt csak egy évben 1x talán nagyobb mennyiségben de szinte meg sem érzem még a többiek ugyan annyi pia mennyiségtől mint én be vannak állva mint a csap én meg majdhogynem egy kicsit érezve de szín józan vagyok hozzájuk képest ők okádnak de én nem még csak ingerem sincs. és ezt nem értem ...
2013. jún. 13. 12:18
 1/4 anonim ***** válasza:
én is így vagyok vele, ha már kicsit sokat ittam, nem változik meg a személyiségem sem, ugyanolyan maradok csak max többet beszélek de ennyi. meg azt sem értem, hogy az mi, hogy valaki(k) (mindenki?) nem emlékszik mi történt, mikor berúgott? szalagtűző bulin úgy berúgtam h összeokádtam mindent,meg estem-dőltem, full lila foltos lettem, de mindenre emlékszem. az összes olyan esetre emlékszem, amikor estem borultam,árokba aludtam . érdekes dolog ez
2013. jún. 13. 13:28
 2/4 anonim ***** válasza:
tarsd meg ezt a jó szokásod. ne foglalkozz vele, örülj neki, a totál bebaszásban nincs is semmi extra felemelő...
2013. jún. 13. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:

1-es és kérdező!

Én is bírom az alkoholt, úgy vagyok vele, mint ti. El is bíztamezért magam, és többet ittam a szokásosnál (1 literes üveg vodkából tényleg csak én ittam és megittam az egészet). Na attól már lesz emlékezetkiesés meg hányás rendesen, pedig én is hánytam már úgy, hogy emlékeztem a dolgokra.

2013. júl. 4. 19:01
 4/4 anonim ***** válasza:
ezt muszáj kipróbálnom :)
2013. júl. 4. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!