Vannak olyan alkoholos italok, amiket előbb meg kell gyújtani. Ez mire jó?
Figyelt kérdés
Első sorban az abszintra lennék kíváncsi, ahol egy kocka cukrot kell meggyújtani egy kiskanálban és be kell dobni a pohárba. Hogy kell csinálni pontosan és mi a lényege?2009. okt. 10. 12:06
2/6 anonim válasza:
a lényege h az enyhén karramelizált cukortól iható lesz az absinte, mert egyébként tisztán elg durv. Cukor+ kevés víztől kb olyan lesz mint a hubertus, csak persz e jóval erősebb. meg persze látványnak se utolsó, meg a vízzel felöntés se:) próbáld ki ha elég idős vagy már hozzá
3/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen
elég idős vagyok, a fiatal kort már kinőttem :)
2009. okt. 11. 14:17
4/6 anonim válasza:
Az abszintot egyszerűen a rituálé miatt fogyasztják így egyesek. Akik szeretik az abszintot, megisszák anélkül is, akik tisztelik az abszintot, csak rituálé keretein belül fogyasztják.
5/6 anonim válasza:
Egyszerűen csak azért, hogy kevesebb legyen az alkoholtartama.
6/6 Phoney válasza:
Az a lényege, hogy így jobban veszik a fiatalok az abszintként árult taknyokat. Nem túl rég találták ki ezt a "hagyományt" okos üzletemberek. (Az igazi hagyomány szerint tűz helyett vizet használsz:D:D Van humoruk, na:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!