Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Vodkás gumicukor? Milyen?...

Vodkás gumicukor? Milyen? Hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Szeretnék csinálni vodkás gumicukrot. (Haribó gumimaik) hogy csináljam? nagyon üt?
2013. máj. 31. 17:01
1 2
 1/13 anonim válasza:
91%

beleteszed a gumi macikat egy tálba,ráöntöd a vodkát és legalább! egy 5-6 órán keresztül áztatod benne hűtőben

hát nekem volt már tőle szép estém :D

kicsit fura lesz az állaga,mert a külseje nyálkássá válik és ha beleharapsz,robban a vodka :)

2013. máj. 31. 17:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
De jó, ezt kipróbálom :D
2013. máj. 31. 17:36
 3/13 anonim ***** válasza:
69%
És ez mitől jó? (most komolyan kérdezem)
2013. máj. 31. 17:42
 4/13 anonim válasza:
100%

mert a gumicukort mindenki szereti és ha megeszel belőle 10-et már egészen be is tudsz csicsenteni :)

/1.válaszoló/

2013. máj. 31. 17:54
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer csináltam, 2 napra tettem a hűtőbe kb 1:1 arányban keverve, 2 deci royal vodkával öntöttem fel. Végeredmény: Egy hatalmas gumicukor aminek körömlakklemosó szaga, és valami undorító íze lett. :D

Gólyatáborban is kóstoltam, ott csak pár órára tették bele, úgy jobb volt mivel kb csak a külsején volt alkohol, megmaradt a gumicukor íze, de elég sokat kellene abból megenni hogy berúgjon az ember.

Ha az első módszert választod akkor minőségi, tiszta, lány, íztelen vodkával csináld, azzal talán még finom is. Ha az utóbbit akkor rengeteg gumimacit kell majd megenned a részegséghez.

2013. máj. 31. 18:28
 6/13 anonim ***** válasza:
46%

Utana leoblithetitek egy jo kis Monser-Tesco rummal, vagy egy kannas bor- Coca "Ferenc" Cola mixxel!

Elljen a minosegi alkoholfogyasztas!

2013. máj. 31. 18:44
 7/13 anonim ***** válasza:
37%
De a Bolero Italpor-Bikaver parositas is jo, hogy garantaltan 3 napig epet hannyatok.
2013. máj. 31. 18:46
 8/13 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm a válaszokat!!:))))
2013. máj. 31. 19:53
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is 2 napig hagytam állni, de nekem kb alig szívta meg magát.. Nem nagyon tért el az állaga a vodka nélkülitől. És ahogy elkezdtük rágni, pár mp után jött a vodka égető íze :D
2013. máj. 31. 23:32
 10/13 anonim válasza:
100%
hát nekünk osztálykirándulásra hoztak, gondolom előtte nap csinálták, de hát a gumimacik kb 3x akkorára dagadtak, és még úsztak a vodkában, szóval szerintem kicsit sok vodka volt, gumimacihoz képest xD és én először rágtam, mint a rendes gumicukrot de hamar rájöttem, hogy az nem jó, mert hát tömény vodkaíze volt, és a felest se öblögeted a szádban.ezután lenyeltük egybe, de így meg akkor sok értelme nem volt, felesezhettünk is volna..de lehet az volt a baj, hogy sok volt a vodka, mert a gumicukornak csak az állaga maradt meg, ízre csak vodka volt :)
2013. jún. 1. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!