Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mivel keverjem a pálinkát...

Mivel keverjem a pálinkát hogy finom legyen?

Figyelt kérdés
Vodka narancs, vkb, bacardi kóla, ilyenre gondolok. almalével finom lenne?
2013. máj. 24. 10:01
 1/9 anonim ***** válasza:
2013. máj. 24. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 Phoney ***** válasza:
100%

Ha egy pálinka nem finom, akkor azon nem segít a keverés, legfeljebb 3 deci limonádé jó sok cukorral és citromlével.


Mézzel, fűszerezéssel, gyümölcsággyal lehet valamennyire elfedni a hibáit.

2013. máj. 24. 10:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszi :-)
2013. máj. 24. 11:13
 4/9 anonim ***** válasza:
A Jó magyar pálinkát tisztán kell inni! A Szart meg nem érdemes keverni, mert annak az ízét is elrontja amivel kevered. Vagy ahogy már Phoney megmondta jó sok cukros löttyel kell keverni, hogy teljesen nyomja el a rossz pálinka ízét.
2013. máj. 24. 11:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én simán Sió rostos baracklével szoktam felönteni, szégyen-nemszégyen, annyira nemszeretem magában a pálinkát, főleg azt a marha erőset, amit öreganyámék főznek nekünk :D a többségnek ízlik viszont baracklével is erősnek találják, szóval általában csak én szoktam így inni :D
2013. máj. 24. 15:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 Phoney ***** válasza:
Egyszer próbáltam baracklével házi barackot hígítani, na azt nem kívánom senkinek...
2013. máj. 24. 15:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 Zoooz válasza:
Ásvány vízel a legjobb
2013. dec. 31. 16:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 King Robi válasza:
Több pálinka is jó volt a következő arányokban: 10%pálinka 10%vodkával és 80% sió rostos citrom-lime itallal.A vodka elnyomja a pálinka ízét, de a citrommal harmonizál, nekem egész jó lett így. Hűtve.
2022. aug. 18. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 Phoney ***** válasza:
A vodka nem "elnyomja" a vodka ízét, mivel az csak több etanolt visz a képletbe, de tud rajta javítani olyan értelemben, hogy könnyebbé teszi az ízét. "Nemolyanszar" pálinkákat sokszor javítottam úgy, hogy 2-3-4 részt vodkával kevertem, és akkor lazább rövid lett az eredmény.
2022. aug. 18. 20:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!