Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az emberek miért szeretnek...

Az emberek miért szeretnek rosszul lenni? Részegnek lenni olyan, mintha beteg lennék kb. Mit szeretnek ebben?

Figyelt kérdés

Szédültem, nem bírtam egyenesen bemenni az ajtón, forgott velem a szoba ha lefeküdtem, semmi értelmeset nem csináltunk, egy ép értelmes beszédtéma nem jött fel, ráadásul összehánytam a wct...

Mit szeretnek ebben az emberek? Minden haverom minden hétvégén bulizni, kocsmázni jár.

Miért jó magukat kínozni?

2013. máj. 23. 07:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem rosszul lenni szeretnek, hanem az előtte való állapotot, amikor jól érzik magukat.
2013. máj. 23. 08:15
 2/3 Phoney ***** válasza:
100%
Az alkohol egy kettős hatású idegnyugtató, így nagyban hozzállás és megszokás kérdése, hogy milyen állapotba kerül tőle az ember. Ha az első részegség az első (vagy első néhány) alkoholfogyasztás alkalmával történik, akkor gyakran nem kellemes.
2013. máj. 23. 08:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem annyit kell inni, hanem csak szalonspiccen kell tartani magad.

Nem is jó, ha addig iszol, amíg kilátsz a fejedből.

2013. máj. 23. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!