Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A mennyiségről lejjebb, amit...

A mennyiségről lejjebb, amit megittam múltkor. Ez mennyire számít soknak?

Figyelt kérdés
Múltkori buli előtt megittam egy felest, majd kb 1 óra múlva vettem egy 2 dl-s vodkát, amit egy fantával megittam kb 10-15 perc alatt... Ezek után kb 10 perccel vettem még egy 2 dl-s vodkát, amit egybe lehúztam tisztán (fél perc)... Egy ideig nagyon jól voltam, aztán jött a róka...
2013. máj. 19. 11:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen 9 feles elég sok, főleg, hogy 8-at elég rövid idő alatt nyomtál be. Ez így szokott lenni, ha jól laksz ivás előtt, egy ideig bírsz még bulizni miután magadba döntöttél egy csomó piát, de mikor felszívódik úgyis kiüt. Meg lehet inni egy buli alatt kb. fél liter vodkát, aki jól bírja annak még többet is, de nem ajánlatos így vedelni. Ha óránként 2 felest iszol meg mondjuk 5 órán át, és közbe iszol jó sok vizet, hogy ne száradj ki meg persze előtte tele eszed magad, akkor lehet, hogy megúsznád hányás nélkül vagy ha mégse, akkor se hánynál annyit. És a sok víz jó a másnaposságra is.
2013. máj. 19. 11:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez közel fél liter tömény. Ha ezt órákra elhúzod, akkor is viszonylag soknak számít.
2013. máj. 19. 11:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem kevés. Egy részét biztos kihánytad, aminek örülni kell, mert ha bent marad, annak nagyon csúnya másnap lehet a vége.
2013. máj. 19. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!