Lipton. kérdése:
Hogyan csináljak ágyas mézes pálinkát házi pálinkából?
Figyelt kérdés
Milyen gyümölcsöt rakjak 1 literhez és mennyit ? és mennyi mézet? Aszalt gyümölcsöt?
Nem tudom pontosan hogy milyen pálinka de sztem vegyes.
2013. ápr. 18. 21:03
1/2 anonim válasza:
Egy literbe egy-két kanál mézet, felolvasztod, és belefolyatod. Ha még ágyasnak is akarod, akkor vagy aszalt gyümölcsöt raksz bele, vagy frisset. Annyi, hogy javaslom a nagyszájú üvegeket (fütyülős), mert meg fog dagadni és nem tudod majd kiszedni a gyümölcsöt. De nem mindenki szereti, vannak akik szerint csak a szar pálinkát javítják így, de mi is csináltunk tavaly minden félét. Nagyrészét még meg se kóstoltuk, de amit megkóstoltunk meg el is fogyott. hihi :D mi fütyülős üvegeket szereztünk egy helyi kocsmából, ismerős tulajtól.
2/2 A kérdező kommentje:
igen én is fütyülős üvegbe fogom csinálni :D
ha friss gyümölcsöt rakok bele akkor nem fog szét foszlani?
nem színezi be a pálinkát az aszalt gyümölcs sem?
2013. ápr. 19. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!